Ucelený soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni.. Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou jen perfektně zvládnuté technologické procesy.... Celý popis

Koupit za 183 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Ucelený soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni.. Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou jen perfektně zvládnuté technologické procesy. Moderní kuchyně zahrnuje také nové suroviny, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektiv lidí, marketing, cenovou tvorbu, účetnictví a výkaznictví, atd.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2005
Autor Jiří Černý
Počet stran 256
Výrobce RATIO
Vazba brož.
Jazyk české
ISBN 80-86351-06-8
Zobrazit více parametrů