Ucelený soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni.. Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou jen perfektně zvládnuté technologické procesy.... Celý popis
Koupit za 165 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Moderní kuchyně ve společném stravování
Doprava:
54 Kč
165 Kč
Koupit za 165 Kč
Moderní kuchyně ve společném stravování
Doprava:
69 Kč
Skladem
203 Kč
Koupit za 203 Kč
Moderní kuchyně ve společném stravování
Doprava:
45 Kč
Skladem
183 Kč
Koupit za 183 Kč
Moderní kuchyně ve společném stravování (Černý Jiří)
Doprava:
99 Kč
Skladem
229 Kč
Koupit za 229 Kč
Moderní kuchyně ve společném stravování (Černý Jiří)
Doprava:
99 Kč
Skladem
229 Kč
Koupit za 229 Kč
Popis
Ucelený soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni.. Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou jen perfektně zvládnuté technologické procesy. Moderní kuchyně zahrnuje také nové suroviny, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektiv lidí, marketing, cenovou tvorbu, účetnictví a výkaznictví, atd.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2005 |
Autor | Jiří Černý |
Počet stran | 256 |
Výrobce | RATIO |
Vazba | brož. |
Jazyk | české |
ISBN | 80-86351-06-8 |