Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat.... Celý popis
Koupit za 297 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Cukrářská výroba II
Doprava:
49 Kč
Skladem
297 Kč
Koupit za 297 Kč
Cukrářská výroba II - František Kadlec,Ludvík Bláha,Věra Conková
Doprava:
55 Kč
Skladem
297 Kč
Koupit za 297 Kč
Cukrářská výroba II
Doprava:
69 Kč
Skladem
305 Kč
Koupit za 305 Kč
Cukrářská výroba II
Doprava:
69 Kč
Skladem
311 Kč
Koupit za 311 Kč
Cukrářská výroba II. Informatorium 0303532
Doprava:
99 Kč
Skladem
354 Kč
Koupit za 354 Kč
Popis
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Parametry
Autor | L. Bláha |
Rok vydání | 2019 |
Výrobce | Informatorium |
Počet stran | 200 |