Nové stolničení v kostce

93 %
(3 hodnocení)

Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem se věnuje i gastronomii třetího tisíciletí a novým trendům, které přináší světová globalizace. Tato kniha se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol a dalších škol s gastronomickým zaměřením. Jde o komplexně pojatou knihu, která je vhodnou literaturou pro odbornou i laickou veřejnost.Text je přehledný a vysoce profesionální a umožní Vám tak lépe poznat specifický... Celý popis

Koupit za 212 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem se věnuje i gastronomii třetího tisíciletí a novým trendům, které přináší světová globalizace. Tato kniha se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol a dalších škol s gastronomickým zaměřením. Jde o komplexně pojatou knihu, která je vhodnou literaturou pro odbornou i laickou veřejnost.Text je přehledný a vysoce profesionální a umožní Vám tak lépe poznat specifický svět gastronomie.
Zobrazit více

Parametry

Rok vydání 2018
Autor Zdeňka Hrbková
Počet stran 248
Výrobce RATIO
Vazba brožovaná
Jazyk české